KONSTELACE S RUDOU

Zvu vás na další konstelační seminář v Pardubicích. Budeme individuálně pracovat s jakýmikoliv vašimi aktuálními tématy.

Těším se na společnou práci v této době plné vnějších i vnitřních změn.

 

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

DATUM:

20. července 2024, 9 až 19h

MÍSTO KONÁNÍ:

Pardubice, Studio jógy Duhové zvonky, Klášterní ulice 54, http://duhovezvonky.cz/kontakt/

CENA:

2650 Kč s postavením vlastní konstelace
1350 Kč jen účast

Počet míst pro postavení vlastní konstelace je 10.
Ve skupině jsou také k dispozici 4 místa pro účast bez vlastní konstelace.

Storno podmínky: Při zrušení účasti více jak 30 dní před konáním semináře je storno 50% zaplacené částky. Při zrušení účasti méně jak 30 dní před konáním semináře je storno 100% nebo nabídněte svou účast náhradníkovi.

co tě čeká?

Konstelace léčí konflikty a vedou do kontaktu s hlubokými silami rodiny. Velice dobře pracují se vztahovými, zdravotními, ale např. i rozhodovacími či finančními záležitostmi. Nabízím dva způsoby účasti: s vlastní konstelací / bez ní. Pro stavění konstelace je omezený počet účastníků.

Velké dary a příležitosti příchází i přes samotnou účast v konstelacích jiných lidí a skrze vaši přítomnost u konstelace. Z jednoho konstelačního dne si tak odnesete pro svůj život mnohé, i kdybyste nestavěli vlastní konstelaci.

Konstelace nabízí největší svobodu a umožňují, abychom se dívali na naše životní témata jak v detailu, tak i z odstupu, nadhledu. Propojují prožitek s pochopením souvislostí našeho života. A především přináší reálné, trvalé změny do života.

Proč stojí za to přijít na konstelace, i když si nestavíte vlastní konstelaci? Tady je 5 častých důvodů

Jsem členem ČASKu, České asociace systemických konstelací, a řídím se jejím etickým kodexem. Pokud máte z jakýchkoliv důvodů (např. zdravotních, psychických) pochybnosti, jestli jsou pro vás konstelace vhodné, oslovte mě emailem na rudolf@rudolforsag.cz.

o lektorovi

Pracuji z atmosféry přijetí, lehkosti a vděčnosti.

Jsem ve službě smysluplného života. Tvořivě propojuji jednotlivce, páry a rodiny s jejich podstatou, přirozenými záměry, zdroji a dary. Podporuji principy jednoduchosti a opravdovosti, vnitřní klid a lásku v každodenních vztazích.

Je to dvanáct let, co profesionálně nabízím své služby ženám a mužům, párům a rodinám. 

Během své praxe jsem byl nejméně u 1500 jedinečných lidských příběhů.
Lektoroval jsem víc jak 150 kurzů a rozvojových akcí skupinám na míru.
Připravil jsem 400+ článků, rozhovorů a videí na téma vztahů, psychosomatiky, meditace, profesní podpory a rovnováhy v životě.

CO ŘÍKAJÍ ÚČASTNÍCI konstelací

„Dnes jsem měla ten dar a možnost prožít konstelaci den s Rudou. Co citim? Lehkost bytí, prožití skutečne změny, pochopeni souvislosti života. Dostat se sam k sobe, osvobodit se a ulevit si, odevzdat velkou část svého trápení, toho, co nám bráni žít smysluplný a naplněny zivot, na který máme všichni nárok a všichni si ho zaslouží me.

A i když je to cesta, která se muže zdát těžká.. Na konstelacich s Rudou zjistíte, ze nic neni tak težké, jak se zda ❤️ 

Jiřina Máčelová

„Doporučuji Tě za sebe všem, kteří jsou ve složitých životních situacích, nevědí si rady se životem a potýkají se s hledáním sama sebe. Vytvářiš šanci pro nový start a nasátí nově nalezené životní energie. Jsi průvodce s respektem k citlivosti témat, klidný přístav ve světě roztřístěných emocí , vše se děje profesionálně a zodpovědně.

Roman Drahoňovský

„Děkuji za krásný konstelační víkend, který jsem mohla strávit v samém srdci Prahy. Ruda vedl celé víkendové setkání laskavým způsobem, otevřeně, vnímavě, s velkou dávkou pokory, autenticity a respektu. Obdivuji s jakou lehkostí a přirozeností dokázal Ruda během krátké doby vytvořit bezpečné prostředí, kde jsme s ostatními účastníky mohli vzájemně podhalit své nejniternější vazby, traumata a tajemství a naladit se tak sami na sebe. Fascinovalo mne, jak jednotlivé příběhy, které jsme si přišli řešit, do sebe krásně zapadaly a vzájemně souvisely s každým z nás (alespoň u mne tomu tak bylo). Konstelační víkend s Rudou pro mne byl opravdovým dárkem, kterým jsem se obdarovala. Jsem za tento dárek vděčná a ještě hodně dlouho z něj budu těžit.“
Hanka Kecková

INSPIRACE PRO VÁS

Tělo ví, kdy může důvěřovat

Ať už jsme kdekoliv, naše tělo neustále „naslouchá“ prostředí, ve kterém se nachází. Děje se to často na pozadí, podvědomě. Říká se tomu „neurocepce“. Nervový systém (neuro) si uvědomuje (cepce) známky bezpečí a nebezpečí. Je to nesmírně důležitá dovednost pro život,...

číst více

Vyslyšet své tělo

Znáte tuhle situaci?  Probudím se o nedělním ránu….s tím, že si ten den užiju, budu uvolněný a v pohodě a nebudu nic plánovat. Alespoň to je moje představa. 😉 Jenže v těle se něco děje. Nedokážu se uvolnit, jsem v tenzi a tak jsem stejně během dne neustále aktivní....

číst více

Pomáhat druhým a světu

Když jsem terapeut, psycholog, nebo léčitel tak to není náhoda. 🙂 To, co mne přivedlo k této práci má většinou jeden hlavní důvod - uzdravit se (na úrovni těla, duše, psychiky,…) ze svých zranění, případně pracovat se svou citlivostí, jinakostí a vnímavostí. A s tím...

číst více
Email

rudolf@rudolforsag.cz

TELEFON

739 386 643

Adresa

RUDOLF ORSÁG
Hrádek 82, 53345 Srch